top of page
Поиск
svetlanagrajdean

M1 TEMA37



https://altex.ro/home/https://altex.ro/hub-usb-d-link-dub-h4-usb-2-0-negru/cpd/HUBDUBH4/#reviews

HUB USB D-LINK DUB-H4, 4 X USB 2.0, NEGRU

Cu ajutorul Hub-ului DUB-H4 cu 4 porturi USB 2.0, puteti adauga 4 porturi USB 2.0 suplimentare la un notebook sau la un desktop, permitandu-va sa conectati inca 4 dispozitive USB, imprimanta, hdd extern, mouse, tablete, etc. Tehnologia USB 2.0 suporta rate rapide de transfer de date de pana la 480 Mbps, ceea ce inseamna ca puteti salva / accesa fisiere si sincroniza dispozitivele dvs. mai repede in comparatie cu standardele USB anterioare.

INCARCATI RAPID DISPOZITIVELE DVS.

DUB-H4 dispune de 4 porturi USB de incarcare rapida, proiectate pentru a oferi o putere maxima de incarcare de pana la 2,4 A1. Acest lucru il face perfect pentru incarcarea rapida a dispozitivelor, cum ar fi iPad-ul sau alte dispozitive.

COMPACT SI PORTABIL

DUB-H4 nu necesita conectarea la un calculator pentru a incarca dispozitivele. Cu un design compact, puteti sa-l luati cu dvs. oriunde pentru a incarca telefonul, tableta. Alternativ, puteti utiliza dispozitivul DUB-H4 fara adaptorul de alimentare pentru a adauga cu usurinta un port USB suplimentar la orice computer.

PLUG & PLAY

Conectati pur si simplu dispozitivul DUB-H4 la notebook sau desktop pentru a adauga 4 porturi USB suplimentare. Este atat de usor, nu sunt necesare instalari de drivere sau de software.

5 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

M1 T8

În primul rând folosind formula caracteristica acestei metode, calculam durata de realizare a atestatului profesional. FORMULA: O+4M+P/6...

M3 T6

- pentru a realiza documentul digital pentru a fi imprimat, trebuie să ai în vedere următoarele: software-ul corespunzător - pentru...

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page